DENiZ YILDIZI

Join the forum, it's quick and easy

DENiZ YILDIZI
DENiZ YILDIZI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neden mi ADD`ler?

Neden mi ADD`ler? Empty Neden mi ADD`ler?

Mesaj tarafından Yüksel Cavlak 2009-10-18, 11:59

Neden mi ADD`ler?

İşte bunun için ADD`ler eleştiriliyor. Almanya`daki ADD`lerin bir hastalığı var ki, düzeltmenin imkanı yok. Veya başka türlü de söyleyebiliriz: “Huy çıkmayınca can çıkmaz” Başka? “Huylu huyundan vazgeçmez.”
Devamlı yazıyoruz, anlatıyoruz ve yapılanın Atatürkçü Düşünce ile hiç bir ilisi olmadığını söylüyoruz. Dinleyen kim !
Almanya`daki ADD`lerin huyu, Türkiye`den konuşmacı ithal etmek. Bu kronik bir hastalık haline gelmiş durumda.
Konuştur, alkış topla...
Bir yenisi:
Hamburg ve Çevresi Türk Toplumu (biliyorsunuz bir de Almanya Türk Toplum var) ve Hamburg ve Çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından ortaklaşa bir toplantı düzenleniyor ve konuşmacı olarak da Hürriyet gazetesinin Başyazı ve Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi davet ediliyor. Konu: “Gündemimiz Ne?”
Neyse uzatmayalım; Usta gazeteci Oktay Ekşi`nin sözlerine bir bakalım:
“Aradan iki buçuk ay geçmesine rağmen, açılımın içeriğini bilen yok. İçi boş olan ama önemli bir adım olan bir projedir.”
Bu ne demek? Açılımın hem içi boş hem de içeriğini bilen var !
Peki, içi boş olan ve içinde ne olduğunu bilmeden nasıl buna önemli proje denilebiliyor?
Ben anlamadım bu usta gazeteci Oktay Ekşi`ne demek istediğini.
Anlayan anlamaya anlatsın ki, bu konuşmamnın içi doldurulsun.
İşte ADD, işte ADD`nin içi !...
Yıllardan beri bu tür Atatürkçlük yapıldığı içindir ki, bir türlü bu düşünce ne Avrupa`da ne de Türkiye`de sağlam bir temele oturtulabiliyor.
Neden mi ADD? İşte bunun için ADD...
Böyle yazınca, da bizimkiler küplere biniyorlar ve ver yansın yapıyorlar.
Kim haklı onlar mı eleştirenler mi?

Dr. Yüksel Cavlak
Yüksel Cavlak
Yüksel Cavlak
YAKUT ÜYE
YAKUT ÜYE

Erkek
Meslek : doktor
Öğrenim Durumu : üniversite
Aldığı Teşekkür : 485

- Similar topics