DENiZ YILDIZI

Join the forum, it's quick and easy

DENiZ YILDIZI
DENiZ YILDIZI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Büyükanıt'ın konuşup konuşmaması, artık sadece kendisinin derdi!

Büyükanıt'ın konuşup konuşmaması, artık sadece kendisinin derdi! Empty Büyükanıt'ın konuşup konuşmaması, artık sadece kendisinin derdi!

Mesaj tarafından Mustafa MUTLU 2009-12-24, 11:14

Tam 52 yazı yazdım... Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’a, “En Büyük Devlet Büyüğü’yle Dolmabahçe’de ne konuştunuz” diye sordum...

O, ser verdi sır vermedi...

52 yazıyı görmezden, duymazdan geldi...

Sonunda ben aynı soruyu evire çevire sormaktan sıkıldım ve yenilgiyi kabul ettim...

Ben yenildim ama “zaman” yenilmedi...

Yaşar Büyükanıt şimdi öyle bir noktaya geldi ki; artık ya konuşacak ya da yargıda aleyhine gelişen sürece razı olacak!

Çünkü...

Konu resmen “mahkeme” ye taşındı!

Hatırlarsınız; Büyükanıt, Fikri Sağlar hakkında, “Dolmabahçe’deki görüşmede Büyükanıt’a dosya verildi mi?” başlıklı yazıyla ilgili tazminat davası açmıştı...

Yerel mahkeme de Sağlar’ı 17 bin TL tazminat ödemeye mahkûm etmişti...

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi bu kararı bozdu ve olaya başka bir boyut kazandırdı...

Buna göre, Orgeneral Tolon’un evinde davacılar hakkında bulunduğu öne sürülen belgeler, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nden istenerek incelenecek...

Böylece...

En Büyük Devlet Büyüğü’nün tehdit kokan, “Bu konu benimle birlikte mezara gidecek... Sadece Büyükanıt konuşursa, ben de o zaman şeyleri şey ederim” sözlerine bile yanıt vermeyen Büyükanıt, özel hayatıyla ilgili birçok konunun ortalığa saçılmasını engelleyemeyecek...

Çok güçlüsünüz, çok kararlısınız, iyi bir taktisyensiniz...

Ama tek eksiğiniz var Sayın Büyükanıt:

Siz, “zaman”a inanmadınız!

Suskunluğunuzla, inadınızla beni yendiniz...

Ama yol buraya kadar...

Bakın, artık “zaman”ı geldi!

Bundan sonra, Dolmabahçe’de ne konuşulduğu...

Konuşulanların sizin üzerinizde baskı yaratıp yaratmadığı...

Bu baskı yüzünden tavır değiştirip değiştirmediğiniz umurumda bile değil...

Çünkü artık siz konuşmasanız bile...

Belgeler konuşacak...

Kısacası... Artık siz düşünün!

Ve...

Bu saatten sonra, “Gel Mustafa, her şeyi anlatacağım” diye peşimden koşsanız, yazarsam namerdim!

GÜNÜN SORUSU

Sağlık Bakanlığı bundan sonra domuz gribinden ölenlerin sayısının açıklanmayacağını bildirmiş...

Bu “önlem”, domuz gribinden ölmememizi sağlayacak mı?

‘Hamiline arama izni’ ve garip bir demokrasi!

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, dün yine inanılmaz açıklamalar yaptı:

Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 18 Kasım tarihinde arama ile ilgili bir belge hazırladığını, ilgili kısımların boş bırakıldığını söyledi...

Böylece...

Polisin, bu arama emri ile ilgili istediği kişiler hakkında, istediği yerde işlem yapmasına olanak tanındığını iddia etti!

Bu işlem; “yargı” görevinin ve sorumluluğunun, polis eliyle “yürütmeye” devredildiğini kanıtlıyor

Ve...

Kuvvetler ayrılığı ilkesinin geçerli olduğu ülkelerde, hem demokrasinin ruhuna, hem de hukukun üstünlüğü ilkesine kesinlikle ters düşüyor!

Bu olay, polisteki ve yargıdaki “tarikatçı” örgütlenme iddialarının ayyuka ulaştığı bir dönemde, kulak ardı edilmemeli ve üzerine gidilmeli...

Bakalım Adalet Bakanı, Erzurum’daki iddia ile ilgili olarak ne yapacak?
Mustafa MUTLU
Mustafa MUTLU
ALTIN ÜYE
ALTIN ÜYE

Erkek
Meslek : yazar
Öğrenim Durumu : yazar
Kişisel Mesaj : mmutlu@gazetevatan.com
Aldığı Teşekkür : 25

- Similar topics