LÜTFEN ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
LÜTFEN ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM
Değerli arkadaşlarım,
Diyarbakırdaki köy okuluna yardım kampanyamızla ilgili topladığınız maklzemelerin listesini bir
an önce tarafıma mesaj yolu ile bildirmenizi rica ediyorum
Diyarbakırdaki köy okuluna yardım kampanyamızla ilgili topladığınız maklzemelerin listesini bir
an önce tarafıma mesaj yolu ile bildirmenizi rica ediyorum
Geri: LÜTFEN ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM
Tuvana Hn, benim bundan haberim bile yok...... Bana bilgi vermenizi rica edebilir miyim ltf..... Benimde gönderecegim ansiklopediler olabilir.
Saygılar,
Aafactor
Saygılar,
Aafactor
atakızı- ELMAS ÜYE
- PROJE ÖDÜLÜ :
KATILIM ÖDÜLÜ :
Meslek : aaa
Kişisel Mesaj : a
Aldığı Teşekkür : 50
Geri: LÜTFEN ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM
Sevgili aafactor,
Yaklaşık iki hafta önce bu konuyu duyurmuştum..
Gözden kaçmış olabilir..
Diyabakırın eyil ilçesi saray köyünün öğretmeniyle bizzat görüştüm ve okullarında hiç bir araç gereç, kitap hiç bir şeyin olmadığını söyledi.
Bu konuda acilen yardıma ihtiyaçları var.
Her türlü araç gereç, kitap defter, kırtasiye malzemesine, ayrıca çocuklar için giyecek ayakkabı vb. ne ihtiyaçları var.
Elimizden geldiği kadar bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağımızı bildirdim kendisine..
Bunların yanısıra, sayın ALANON un bana örnek olarak gönderdiği "NUTUK" un sadeleştirilmiş halde yayınlanmış bir versiyonunu ve, ATATÜRKÜN yazmış olduğu" yurttaşlık bilgisi" kitabını da ekleyeceğiz..
Saygılar..
Yaklaşık iki hafta önce bu konuyu duyurmuştum..
Gözden kaçmış olabilir..
Diyabakırın eyil ilçesi saray köyünün öğretmeniyle bizzat görüştüm ve okullarında hiç bir araç gereç, kitap hiç bir şeyin olmadığını söyledi.
Bu konuda acilen yardıma ihtiyaçları var.
Her türlü araç gereç, kitap defter, kırtasiye malzemesine, ayrıca çocuklar için giyecek ayakkabı vb. ne ihtiyaçları var.
Elimizden geldiği kadar bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağımızı bildirdim kendisine..
Bunların yanısıra, sayın ALANON un bana örnek olarak gönderdiği "NUTUK" un sadeleştirilmiş halde yayınlanmış bir versiyonunu ve, ATATÜRKÜN yazmış olduğu" yurttaşlık bilgisi" kitabını da ekleyeceğiz..
Saygılar..
1 sayfadaki 1 sayfası